Gabriela Dobre

Psihoterapie, Consiliere psihologica, Dezvoltare personala

Al șaptelea cer.

Scrie un comentariu

Muzica e parcă din alt saptelea cer. Principiile sunt simple și de bun simt. Lăsați-le să vină la voi. Dreamcatcher

1 Principiul unității. Inseamnă a vedea întregul în tot și în toate și a înțelege și a trăi ca făcând parte dintr-un Întreg.

2. Principiul Adevărului. Din principiu să trăiești în Adevăr, să cultivi adevărul și să iubești adevărul toată viața ta. Cultivă principiul Discernământului pentru a lua decizii sănătoase și a face fapte bune.

3. Principiul Vieții. Din principiu, iubește și respectă viața și toate formele de viață.

4. Principiul iubirii. Dăruiește-te total în tot ceea ce faci și fă tot ce faci din tot sufletul tău, din toată inima ta, din tot cugetul tău și cu toată puterea ta, dovedind înțelepciune și iubire în toate activitățile pe care le desfășori.

5. Principiul spiritual. Din principiu să nu judeci, să nu condamni, să nu învinuiești și să fii plin de iubire și respect pentru ce-ți oferă viața.

6. Principiul Creativității. Fii creativ, visător și vizionar, plin de înțelegere, răbdare, acceptare și deschis la nou. Invață a invăța din tot ce-ți oferă viața.

7. Principiul Evoluției. Cultivă-ți cele 7 virtuții. Credința, Nădejdea, Dragostea, Chibzuința, Cumpătarea, Curajul și Înțelepciunea și ocupă-te mereu de desăvârșirea ta împreună cu semenii tăi.

8. Principiul Asumării. Fii conștient de menirea ta în această viață. Asumă-ți responsabilitatea asupra gandurilor,  emotiilor, sentimentelor, vorbelor și faptelor tale, dar asumă-ți  responsabilitatea și asupra sănătății și a vieții tale, conștient fiind  că sănătatea este bogăția omului.

9. Principiul Țelului. A avea un țel în viață și a fi mereu conștient de el este foarte important.

10. Principiul succesului.  Fii conștient  că poți realiza  absolut tot ce-și dorești în viață, dacă trăiești respectând, adevărurile, principiile și legile universale, bucurandu-te de succes impreuna cu semenii tai.

11. Principiul demnității. Din principiu dă dovada de  demnitate, harnicie și pastrează-ti integritatea personala. Orice ti s-ar intampla in viata, sa nu uiti un singur lucru: să-ti  rămâi  credincios ție însuți.

12.Principiul valorii. Invață să apreciezi adevăratele valori în viață.

 

Lasă un comentariu